Εξετάσεις Πιστοποίησης Εκπαιδευτικής Επάρκειας Εκπαιδευτών Ενηλίκων της μη Τυπικής Εκπαίδευσης, 1ης περιόδου 2015

Ηλεκτρονική Δήλωση Εξεταστικού Κέντρου και Ημερομηνίας Εξετάσεων

Ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) ανακοινώνει την έναρξη της διαδικασίας διεξαγωγής των Εξετάσεων Πιστοποίησης Εκπαιδευτικής Επάρκειας Εκπαιδευτών Ενηλίκων της Μη Τυπικής Εκπαίδευσης, 1 ης περιόδου 2015.

Όλοι οι δικαιούχοι συμμετοχής στις εξετάσεις καλούνται να επιλέξουν / δηλώσουν Εξεταστικό Κέντρο και Ημερομηνία Εξετάσεων, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας http://trainersexams.eoppep.gr/ από 04-06-2015, 14:00 μ.μ. έως και 08-06-2015, 23:59 μ.μ.

Δικαιούχοι συμμετοχής στις Εξετάσεις Πιστοποίησης Εκπαιδευτικής Επάρκειας 1 ης περιόδου 2015 είναι:

  • Οι υποψήφιοι, στους οποίους έχει κοινοποιηθεί ως αποτέλεσμα ελέγχου, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας http://trainers.eoppep.gr/ «Συμμετοχή σε διαδικασία (εξετάσεις) πιστοποίησης εκπαιδευτικής επάρκειας».
  • Οι υποψήφιοι, που κατά την 1η Εξεταστική Περίοδο 2014 δεν πέτυχαν σε κανένα από τα δύο μέρη των εξετάσεων (Θεωρητικό και Πρακτικό) και έχουν υποβάλει νέα Αίτηση Πιστοποίησης, για την οποία τους έχει κοινοποιηθεί ως αποτέλεσμα ελέγχου, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας http://trainers.eoppep.gr/ «Συμμετοχή σε διαδικασία (εξετάσεις) πιστοποίησης εκπαιδευτικής επάρκειας».
  • Οι υποψήφιοι, που κατά την 1η Εξεταστική Περίοδο 2014, πέτυχαν σε ένα από τα δύο μέρη των εξετάσεων. Οι υποψήφιοι αυτής της κατηγορίας θα συμμετάσχουν στις εξετάσεις μόνο για το μέρος στο οποίο δεν έχουν πετύχει.
  • Οι υποψήφιοι, που κατά την 1η Εξεταστική Περίοδο 2014, ήταν απόντες και στα δύο μέρη των εξετάσεων (Θεωρητικό και Πρακτικό) και έχουν υποβάλει νέα Αίτηση Πιστοποίησης, για την οποία τους έχει κοινοποιηθεί ως αποτέλεσμα ελέγχου, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας http://trainers.eoppep.gr/ «Συμμετοχή σε διαδικασία (εξετάσεις) πιστοποίησης εκπαιδευτικής επάρκειας».
  • Οι υποψήφιοι, που κατά την 1η Εξεταστική Περίοδο 2014, ενώ ήταν δικαιούχοι, δεν δήλωσαν συμμετοχή στις εξετάσεις πιστοποίησης.

Ο Οργανισμός διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής της δηλωθείσας επιθυμητής ημερομηνίας εξέτασης ή και μετακίνησης του υποψηφίου από το αρχικά δηλωθέν Εξεταστικό Κέντρο σε άλλο, προκειμένου να συγκροτηθούν με αρτιότητα τμήματα υποψηφίων ή και για λόγους ανωτέρας βίας. Στην περίπτωση αυτή, οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερώνονται σχετικά.

Για την διευκόλυνση της προετοιμασίας των υποψηφίων, αναρτώνται μαζί με την παρούσα ανακοίνωση και οι σχετικές «Οδηγίες προς Υποψηφίους». Υπενθυμίζεται ότι η «Τράπεζα Θεμάτων» είναι αναρτημένη στη θέση: http://www.eoppep.gr/images/Anakoinwseis/Trapeza_thematon_2014.pdf

Με αποφάσεις του Δ/νοντος Συμβούλου του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. και για την απρόσκοπτη διεξαγωγή των εξετάσεων, θα ρυθμίζονται περαιτέρω διαδικαστικά ζητήματα και θα αναρτώνται σχετικές ανακοινώσεις στον διαδικτυακό τόπο του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

Σχολιάστε