Υποβολή Αιτήσεων Επιλογής Υποψηφίων Καταρτιζομένων Δημοσίων ΙΕΚ για το φθινοπωρινό εξάμηνο 2016Β (Νέα ενημέρωση 5/9/2016)

Στο σύνδεσμο:

https://diek.minedu.gov.gr

θα γίνεται η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων των υποψηφίων που ενδιαφέρονται να εγγραφούν, μετά από διαδικασία επιλογής, στο Α’ εξάμηνο ειδικοτήτων που έχουν προκηρυχθεί στα Δημόσια ΙΕΚ (ΔΙΕΚ) του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, για το φθινοπωρινό εξάμηνο κατάρτισης 2016Β.

Το σύστημα ανοίγει τη Δευτέρα 5/9/2016 και ώρα 14:00 και θα κλείσει τη Δευτέρα 12/9/2016 και ώρα 14:00. Δεν θα δοθεί παράταση.

Ο καταρτιζόμενοι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε ειδικότητες στην περιοχή προτίμησής τους.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Παρακαλούμε εκτυπώστε και διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης. Έχει παρατηρηθεί ότι πολλοί υποψήφιοι βιάζονται να υποβάλουν την ηλεκτρονική αίτηση κι αγνοούν τις οδηγίες. Το ΔΙΕΚ Μυτιλήνης δεν εμπλέκεται στη διαδικασία των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δεν προσφέρει τεχνική υποστήριξη για το σύστημα του Υπουργείου.

Επιτρέπεται η καταχώρηση μίας και μόνο αίτησης ανά υποψήφιο. Σε κάθε μεταβολή στοιχείων της αίτησης, το σύστημα αποθηκεύει μόνο τα στοιχεία της τελευταίας τροποποίησης.

Η ηλεκτρονική σας αίτηση έχει την ισχύ υπεύθυνης δήλωσης και γίνεται με ατομική σας ευθύνη. Μην αναθέτετε σε τρίτους τη συμπλήρωση της αίτησης. Μη δηλώνετε στοιχεία, αν δε διαθέτετε τα αντίστοιχα δικαιολογητικά. 

ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

ΣΥΧΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

ΝΕΑ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΩΡΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΓΓΔΒΜΝΓ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΙΕΚ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

 

Σχολιάστε