ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΕΞΑΜΗΝΩΝ 2016Β & 2017Α

Σας παραθέτουμε αυτούσιο το περιεχόμενο ηλεκτρονικού μηνύματος (email) που στάλθηκε από το ΙΝΕΔΙΒΙΜ σε όλα τα Δημόσια ΙΕΚ το απόγευμα της Τρίτης 4/10/2016.

Αγαπητοί συνεργάτες,
σας ενημερώνουμε ότι αύριο θα γίνει αλλαγή στην διάταξη των προσωρινών πινάκων έτσι ώστε οι πιστοποιημένοι δημόσιοι υπάλληλοι-συνταξιούχοι να βρίσκονται στο τέλος της λίστας των πιστοποιημένων εκπαιδευτών

και οι μη πιστοποιημένοι δημόσιοι υπάλληλοι – συνταξιούχοι να βρίσκονται στο τέλος της λίστας των μη πιστοποιημένων.

Παρακαλώ μέχρι να αλλάξουν οι πίνακες να καθυστερήσετε τις αναθέσεις σας.

Θα ενημερωθείτε με e-mail όταν γίνει η ανάρτηση των νέων πινάκων.

Στο ΔΙΕΚ Μυτιλήνης, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με το ΙΝΕΔΙΒΙΜ στις 20/9/2016, είχε διευκρινιστεί ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι-συνταξιούχοι θα τοποθετηθούν στο τέλος και των δύο πινάκων, γεγονός που επιβεβαιώθηκε στις 30/9/2016 όταν ανακοινώθηκαν οι πίνακες. Εφόσον η αρχική προθεσμία για την ηλεκτρονική καταχώρηση των αναθέσεων ήταν μέχρι την Πέμπτη 6/10/2016 και ώρα 15:00, το ΔΙΕΚ Μυτιλήνης προέβη ως όφειλε σε αναθέσεις ωρών σύμφωνα με τους υπάρχοντες πίνακες. Πιο συγκεκριμένα, στις 2/10/2016 και 3/10/2016 έγιναν οι αναθέσεις ωρών για τις ειδικότητες “Στέλεχος Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου – Φοροτεχνικού Γραφείου”, “Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής”, “Προπονητής Αθλημάτων” και “Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης”. Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα, πιθανότατα να επηρεαστούν οι αναθέσεις για τις ειδικότητες  “Στέλεχος Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου – Φοροτεχνικού Γραφείου” και “Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής”.

Έχουμε την ηθική υποχρέωση να ζητήσουμε συγγνώμη από τους εκπαιδευτές στους οποίους έγιναν αναθέσεις ωρών που πρόκειται να αναιρεθούν, καθώς και από τους δημοσίους υπαλλήλους/ συνταξιούχους πιστοποιημένους εκπαιδευτές.  Είναι όμως προφανές ότι το ΔΙΕΚ Μυτιλήνης δε φέρει ευθύνη για σφάλματα τέτοιου είδους και τέτοιου μεγέθους που γίνονται σε κεντρικό επίπεδο.

Αναμένουμε την ανακοίνωση των νέων πινάκων και τις σχετικές οδηγίες.

Σχολιάστε