Αλλαγές στις Αίθουσες Διδασκαλίας

Σας ενημερώνουμε ότι στο εξής θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω αλλαγές στις αίθουσες διδασκαλίας:

  1. Η ειδικότητα “Στέλεχος Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου – Φοροτεχνικού Γραφείου”, Α’ εξαμήνου θα χρησιμοποιεί την αίθουσα της Βιβλιοθήκης στον 4ο όροφο.
  2. Η ειδικότητα “Στέλεχος Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου – Φοροτεχνικού Γραφείου”, Γ’ εξαμήνου για τα θεωρητικά μαθήματα θα χρησιμοποιεί τη νέα αίθουσα ΙΕΚ (στον 3ο όροφο δίπλα στα γραφεία του ΙΕΚ).
  3. Η ειδικότητα “Τεχνικός Αισθητικός Ποδολογίας, Δ’ εξαμήνου” για τα θεωρητικά μαθήματα θα χρησιμοποιεί κάθε Τρίτη 2η-3η ώρα την αίθουσα 5.6 στον 5ο όροφο και τις υπόλοιπες μέρες και ώρες την αίθουσα 9 στο 2ο όροφο.
  4. Η ειδικότητα “Τεχνικός Αισθητικός Ποδολογίας, Α’ εξαμήνου” για τα θεωρητικά μαθήματα θα χρησιμοποιεί κάθε Τετάρτη 1η-3η ώρα την αίθουσα 5.6 στον 5ο όροφο και τις υπόλοιπες μέρες και ώρες την αίθουσα 7 στο 2ο όροφο.
  5. Η ειδικότητα “Βοηθός Βρεφονηπιοκόμου”  θα χρησιμοποιεί κάθε Πέμπτη 1η-2η ώρα την αίθουσα 5.7 στον 5ο όροφο και τις υπόλοιπες μέρες και ώρες την αίθουσα 8 στο 2ο όροφο.
  6. Η ειδικότητα “Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης”   για τα θεωρητικά μαθήματα θα χρησιμοποιεί κάθε Δευτέρα 2η ώρα, κάθε Τετάρτη 1η-2η ώρα την αίθουσα 8 στο 2ο όροφο και κάθε Παρασκευή 2η-3η ώρα την αίθουσα 5.6 στον 5ο όροφο.
  7. Η ειδικότητα “Στέλεχος Διατροφής και Διαιτολογίας” θα χρησιμοποιεί κάθε Τρίτη την αίθουσα 9 στο 2ο όροφο,  κάθε Τετάρτη 1η-2η ώρα την αίθουσα 5.7 στον 5ο όροφο, κάθε Πέμπτη 4η-6η ώρα την αίθουσα 8 στο 2ο όροφο και τις υπόλοιπες μέρες και ώρες την αίθουσα Βρεφονηπιοκόμων/ Φυσικοθεραπείας στον 4ο όροφο.

Σχολιάστε