Ενημέρωση Νέων Καταρτιζομένων Α’ Εξαμήνου

Σας γνωρίζουμε ότι την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί η ενημέρωση των νέων καταρτιζόμενων Α’ Εξαμήνου του ΙΕΚ Μυτιλήνης για το φθινοπωρινό εξάμηνο 2017Β. Η παρουσία όλων των νέων καταρτιζομένων Α’ εξαμήνου είναι απαραίτητη.

Η ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί στο ΔΙΕΚ Μυτιλήνης, Στρ. Μυριβήλη 108, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 4ου ορόφου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να χρησιμοποιούν την είσοδο του κτιρίου των ΕΠΑΛ στον 4ο όροφο μέσω της ράμπας.

Σας υπενθυμίζουμε ότι οι νέοι επιτυχόντες υποψήφιοι (πρώην επιλαχόντες) θα πρέπει να προσέλθουν απαραιτήτως έως και σήμερα Τρίτη 26-09-2017 από τις 13:00 μέχρι τις 20:00 μ.μ., στο ΔΙΕΚ Μυτιλήνης για να υποβάλουν Αίτηση Εγγραφής και να οριστικοποιήσουν την εγγραφή τους.

Το Δ.ΙΕΚ Μυτιλήνης έχει δημιουργήσει ένα χρήσιμο γενικό οδηγό για τους σπουδαστές. Οι νέοι καταρτιζόμενοι θα βρουν τις περισσότερες απαντήσεις στις ερωτήσεις τους στον οδηγό αυτό. Αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο για όλη τη διάρκεια των σπουδών.

Στην παρούσα φάση ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ακόμη αν τις επόμενες ημέρες θα επιτραπεί από το Υπουργείο η εγγραφή νέων καταρτιζομένων οι οποίοι δεν είχαν κάνει ηλεκτρονική αίτηση (ΕΚΤΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ) σε ειδικότητες για τις οποίες θα προκύψουν κενά. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ επίσης την ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων.

Παρακαλούμε να παρακολουθείτε τις νέες ανακοινώσεις την ιστοσελίδα του ΙΕΚ Μυτιλήνης.

 

Σχολιάστε