Οδηγίες προς Υποψηφίους Εξετάσεων Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης Αποφοίτων ΙΕΚ 1ης Περιόδου 2017 (Συνεχής Ενημέρωση)

Εξεταστικό Κέντρο Μυτιλήνης (Βορείου Αιγαίου): Στρατή Μυριβήλη 108 (απέναντι από τη νέα φοιτητική εστία), Τηλ. 22510-23033, Είσοδος μέσω της ράμπας στον 4ο όροφο, Προσέλευση από 08:30-09:00

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Για όλες τις ειδικότητες, η εξέταση πρακτικού μέρους έχει οριστεί την ίδια μέρα με την εξέταση του θεωρητικού μέρους.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΠΠΕΠ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ – ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΙΕΚ 2017A

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ – ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΙΕΚ 2017Α

Α. ΟΔΗΓΙΕΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΥ ΜΕΡΟΥΣ

Οι υποψήφιοι Βορείου Αιγαίου προσέρχονται στο Εξεταστικό Κέντρο Μυτιλήνης ως τις 09:00 π.μ. με το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας, ή Στρατιωτικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου σε ισχύ. Με βάση αυτά τα έγγραφα πραγματοποιείται η διαδικασία ελέγχου ταυτοπροσωπίας. ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση που οι υποψήφιοι δεν διαθέτουν ένα από τα ανωτέρω έγγραφα δεν θα τους επιτρέπεται η συμμετοχή στις εξετάσεις και θα θεωρούνται ΑΠΟΝΤΕΣ.

Παρόντες θεωρούνται μόνο οι εξεταζόμενοι, που διαθέτουν τα ανωτέρω έγγραφα και βρίσκονται μέσα στις αίθουσες διεξαγωγής του Θεωρητικού Μέρους των εξετάσεων, κατά τη λήξη του χρόνου προσέλευσης των εξεταζομένων στα Εξεταστικά Κέντρα Θεωρητικού Μέρους.

Όλα τα κινητά πρέπει να είναι απενεργοποιημένα και να παραδίδονται στους Επιτηρητές κατά την είσοδο στην αίθουσα, παραλαμβάνονται δε κατά την αποχώρηση.

Τα προσωπικά αντικείμενα των εξεταζομένων που δεν είναι απαραίτητα για την εξέταση συγκεντρώνονται σε χώρο ορατό από όλους.

Επιτρέπεται η χρήση ΜΟΝΟ μπλε στυλό διαρκείας, ενώ απαγορεύεται το διορθωτικό, άλλως μηδενίζεται το Γραπτό Δοκίμιο.

Β. ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΜΕΡΟΥΣ

Οι υποψήφιοι προσέρχονται στο Εξεταστικό Κέντρο Μυτιλήνης μισή ώρα πριν την έναρξη των Εξετάσεων, σύμφωνα με το πρόγραμμα των εξετάσεων Πρακτικού Μέρους, με το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας, ή Στρατιωτικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου σε ισχύ, βάσει των οποίων γίνεται  έλεγχος ταυτοπροσωπίας. ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση που οι υποψήφιοι δεν διαθέτουν ένα από τα ανωτέρω έγγραφα δεν θα τους επιτρέπεται η συμμετοχή στις εξετάσεις και θα θεωρούνται ΑΠΟΝΤΕΣ.

Παρόντες θεωρούνται μόνο οι εξεταζόμενοι, που βρίσκονται μέσα στο χώρο διεξαγωγής του Πρακτικού Μέρους των εξετάσεων, κατά τη λήξη του χρόνου προσέλευσης των εξεταζομένων στα Εξεταστικά Κέντρα Πρακτικού Μέρους.

Όλα τα κινητά πρέπει να είναι απενεργοποιημένα κατά την είσοδο στο χώρο διεξαγωγής του Πρακτικού Μέρους των εξετάσεων και παραδίδονται στους Εξεταστές Πρακτικού Μέρους κατά την είσοδο στην αίθουσα, παραλαμβάνονται δε κατά την αποχώρηση.

Τα προσωπικά αντικείμενα των εξεταζομένων που δεν είναι απαραίτητα για την εξέταση συγκεντρώνονται σε χώρο ορατό από όλους.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΕΟΠΠΕΠ

Σχολιάστε