Σεμινάριο Κομμωτικής στο Δ. ΙΕΚ Μυτιλήνης από τον Mike Najmi

Ολοκληρώθηκε η εκπαιδευτική αξιολόγηση του σεμιναρίου κομμωτικής που πραγματοποιήθηκε στο Δ.ΙΕΚ Μυτιλήνης στις 1 και 2 Μαρτίου 2018.

Το σεμινάριο οργανώθηκε από τον διάσημο κομμωτή Mike Najmi σε συνεργασία με τους εκπαιδευτές του Δ.ΙΕΚ Αικατερίνη Τσαγκαράκη, Μαρία Γεωργιάδου, Σοφία Χαχάμη και Ιωάννη Στεργιανό.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ από το LesvosPost

Ο Mike Najmi έχει πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στο hair styling σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των εξής χωρών: Ελλάδα, Ιταλία, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ντουμπάι, Αίγυπτος, Ινδία (Bollywood), Νέα Ζηλανδία και Ηνωμένες Πολιτείες.

Το σεμινάριο παρακολούθησαν σπουδαστές της ειδικότητας “Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης” Β’ και Δ’ εξαμήνου, παλαιοί απόφοιτοι της ειδικότητας αλλά και επαγγελματίες του χώρου.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν νέες τεχνικές βαφής αλλα και τεχνικές ξανοίγματος  (ombre, sombre, κ.α.).  Επίσης παρακολούθησαν τεχνικές κουρέματος όπως φιλάρισμα σε διάφορα μήκη αλλά και νυφικά χτενίσματα.

Μετά απο πρακτική εξέταση των συμμετεχόντων πάνω στο περιεχόμενο του σεμιναρίου, τους απονεμήθηκε η σχετική βεβαίωση παρακολούθησης.

Συνολικά το σεμινάριο σημείωσε εξαιρετική επιτυχία. Τόσο τα τεχνικά όσο και τα εκπαιδευτικά οφέλη ήταν πολύ σημαντικά.

Σχολιάστε